ngeunaan Company

Ningbo Xinxin Kaca Téhnologi Co., Ltd.

Ningbo Xinxin Kaca Téhnologi Co., Ltd., dimimitian dina taun 2005, dumasar kana kaca processing jero, ngembangkeun jeung manufaktur produk Ware Saniter, anu laun transforming ka perusahaan ilmiah sarta téhnologis, kalayan mérek dagang kadaptar "Xinxin" jeung "CoLeadsha" .

Xinxin locates di suku tina Zhaobao Gunung di Kab Zhenhai anu ngabogaan sajarah panjang, ngumpul di bakat, booming ékonomi sarta tetempoan éndah. Éta deukeut port kadua panglobana di Cina, Beilun Port. Ieu ukur 20km jauh tina bandara Ningbo, kalayan angkutan merenah. Aya kira 500 pagawé, kaasup 50 spesialis industri. parusahaan boga tutuwuhan tina 50.000 sqm sarta aset ibukota milyaran.

  • ngeunaan hiji
  • ngeunaan b
  • 2U6A0594

WhatsApp Online Chat!