Rreth kompanisë

Teknologjia Co Ningbo Xinxin Glass, Ltd.

Ningbo Xinxin Glass Technology Co, Ltd, ka filluar në vitin 2005, në bazë të përpunimit të thellë qelqi, zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të ndërgjegjshëm sanitare, gradualisht transformuar në një ndërmarrje shkencore dhe teknologjike, me markën e regjistruar "Xinxin" dhe "CoLeadsha" .

Xinxin ndodhet në këmbët e malit Zhaobao në rrethin e Zhenhai e cila ka një histori të gjatë, duke mbledhur të talenteve, lulëzon ekonomia dhe pamje të bukur. Kjo është pranë portit dytë më i madh në Kinë, Beilun Port. Është vetëm 20 km larg nga aeroporti Ningbo, me transport të përshtatshëm. Ka rreth 500 të punësuar, duke përfshirë edhe 50 specialistë të industrisë. Kompania ka një fabrikë prej 50.000 m² dhe pasuritë kapitale miliarda.

  • rreth një
  • rreth b
  • 2U6A0594

WhatsApp Online Chat!