за компанијата

Ningbo Xinxin стакло технологија копродукции, ООД

Ningbo Xinxin стакло технологија копродукции, Ltd, започна во 2005 година, врз основа на стакло длабока обработка, развој и производство на санитарна опрема производи, постепено трансформирање на научни и технолошки претпријатие, со регистрирана трговска марка "Xinxin" и "CoLeadsha" .

Xinxin лоцира во нозете на Zhaobao планина во Zhenhai област која има долга историја, собирање на таленти, развиената економија и убава глетка. Тоа е во близина на вториот по големина пристаниште во Кина, Beilun пристаниште. Тоа е само 20 километри далеку од Ningbo аеродромот, со удобен транспорт. Постојат околу 500 вработени, вклучувајќи ги и 50 на индустријата специјалисти. Компанијата има фабрика на 50.000 квадратни метри и основни средства милијарди.

  • во врска со
  • во врска со б
  • 2U6A0594

WhatsApp Онлајн Chat!