About Company

Ningbo Xinxin Kaca Technology Co., Ltd.

Ningbo Xinxin Kaca Technology Co., Ltd., diwiwiti ing 2005, adhedhasar kaca jero Processing, ing pembangunan lan Manufaktur produk ware resikan, mboko sithik ganti kanggo perusahaan ngelmu lan teknologi, karo merek dagang kadhaptar "Xinxin" lan "CoLeadsha" .

Xinxin locates ing kaki Zhaobao Mountain ing distrik Zhenhai kang wis Sajarah dawa, kumpul talents, booming ekonomi lan sesawangan ayu. Kutha iki dumunung cedhak plabuhan paling gedhé kaloro ing China, Beilun Port. Iku mung 20km adoh saka bandara Ningbo, karo transportasi trep. Ana watara 500 karyawan, kalebu 50 specialists industri. Perusahaan wis tanduran saka 50,000 sqm lan aset ibukutha milyar.

  • bab
  • bab b
  • 2U6A0594

Tampilan Online Chat!